Over Upside Out


Upside Out is een adviesbureau dat in 2013 is opgericht door Marjolein Bryant. Upside Out is gespecialiseerd in het steeds verder verbeteren van dienstverlening met behulp van digitale informatievoorziening. Vraagstukken bekijken wij daarbij graag eens van een andere kant. De aanpak kenmerkt zich als praktisch met visie.

Upside Out heeft veel ervaring met het verbeteren van dienstverlening van gemeenten met behulp van proces- en zaakgericht werken. Het wordt voor gemeenten steeds belangrijker om samen op te trekken. Niet alleen om aan alle eisen te kunnen voldoen, maar ook om kansen voor betere dienstverlening ten volle te benutten. Upside Out houdt zich daar actief mee bezig. Bijvoorbeeld in het programma Samen Organiseren van de VNG en door bij te dragen aan open source software voor de overheid.

Marjolein Bryant

Als rode draad in mijn werk ben ik continu op zoek naar verbetermogelijkheden van de dienstverlening van overheidsorganisaties. Kenmerkend voor mijn stijl is het schakelen tussen abstractieniveaus. Met een heldere visie op het doel en een scherpe analyse van de concrete implicaties in de praktijk, kunnen we een resultaat neerzetten dat ├ęcht werkt.
Samen met de betrokkenen ga ik met veel enthousiasme op zoek naar de kern van de dienstverlening door de ogen van de klant, met de bijbehorende werkprocessen en informatievoorziening. Het geeft veel energie om steeds weer te zien dat met creatieve oplossingen de kwaliteit van de dienstverlening omhoog kan, terwijl kosten dalen.